Y for Ylvis

Som bankmann tar jeg meg selv i å bli litt misunnelig når jeg ser på I kveld med Ylvis og tenker på hvor moro de gutta må ha det på jobb. Arbeidsdagen min er utvilsomt spennende, men det er mye møter og notatlesing – og lite musikkvideoinnspilling. For å trives på jobben må man derfor huske på at det er viktig å ha det litt moro i hverdagen.

I en verden med høy endringstakt er vi nødt til å følge med, og vi jobber hele tiden med å finne frem til hva innholdet i fremtidens bank vil bestå av. Kundenes behov endrer seg jo raskere enn banken. Ylvisgutta har den siste måneden hatt braksuksess med låten deres som avslører hva reven sier, og  vi var utrolig glade da de også ville finne ut av hva minibanken sier- eller hvorvidt en talende minibank kan være noe å satse på.

Etter å ha sett resultatet må jeg innrømme at jeg er usikker på om dette er veien å gå. Men, men….Du får bedømme selv- snurr film!

Rune